Contact

Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u contact met ons opnemen.Tel: 0623208351

info@sportisleven.nl

Kvk nr 50283855
Rekening nr NL13RABO0129961973

Bestuur Stichting Sport is Leven

downloadfa81 geert_pasfoto downloadbb11
Thalita
Secretaris
Geert
Voorzitter
Koen
Penningmeester

De Stichting heeft ten doel:

  • A mensen met een fysieke beperking te laten zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van extreme sporten
  • B het verrichten van alle verdere handelingen, die het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daar toe bevorderlijk kunnen zijn.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door individuele personen –met een fysieke beperking- als ook in groepsverband, verschillende sportieve activiteiten te organiseren.

ANBI

Stichting Sport is Leven is als een algemeen nut beogende instellingen (ANBI) erkend en geregistreerd. Een ANBI is een instelling die zich voor tenminste 90% richt op het algemeen nut. Instellingen kunnen de belastingdienst vragen om hen te registreren als ANBI. Hiervoor dienen zij aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Per 23-06-2010 is Stichting Sport is Leven als ANBI erkend.

Stichting Sport is Leven wil laten zien wat zij doet, welke inkomsten zij heeft en waar zij haar geld aan besteedt. Dat betekent o.a. dat wij jaarlijks een financieel verslag maken. Deze is op verzoek in te zien. Voor een financieel jaaroverzicht kunt u een mail sturen naar info@regioadministratie.nl
Daarnaast is er van de activiteiten van het afgelopen jaar een verslag te zien op de website.

Voordeel voor u is dat uw financiële bijdrage aan zogeheten ANBI instelling aftrekbaar is voor de belasting. Elke bijdrage is welkom en zal bijdragen aan een goed verloop van de geplande activiteiten.

Het is ook mogelijk om hoofdsponsor te worden van een van de activiteiten. Wij bieden u daarbij de vrijheid dat ook u een onvergetelijke dag kan meedraaien. Hierbij bestaan diverse PR mogelijkheden.

Verantwoording

[ufbl form_id=”1″]

Wij zijn officieel dealer van Küschall rolstoelen en TopEnd Sport Wheelchairs. Iedereen kan bij ons een scherpe vrijblijvende offerte aanvragen