Sponsor/Support

Stichting Sport is Leven is als een algemeen nut beogende instellingen (ANBI) erkend en geregistreerd.
Een ANBI is een instelling die zich voor tenminste 90% richt op het algemeen nut. Instellingen kunnen de belastingdienst vragen om hen te registreren als ANBI. Hiervoor dienen zij aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Per 23-06-2010 is Stichting Sport is Leven als ANBI erkend.

Stichting Sport is Leven wil laten zien wat zij doet, welke inkomsten zij heeft en waar zij haar geld aan besteedt. Dat betekent o.a. dat wij jaarlijks een financieel verslag maken. Deze is op verzoek in te zien.
Daarnaast is er van de activiteiten van het afgelopen jaar een verslag te zien op de website.

Voordeel voor u is dat uw financiƫle bijdrage aan zogeheten ANBI instelling aftrekbaar is voor de belasting. Elke bijdrage is welkom en zal bijdragen aan een goed verloop van de geplande activiteiten.

Het is ook mogelijk om hoofdsponsor te worden van een van de activiteiten. Wij bieden u daarbij de vrijheid dat ook u een onvergetelijke dag kan meedraaien. Hierbij bestaan diverse PR mogelijkheden.

wij danken onderstaande bedrijven

Jos Boots
RegioAdministratie
Supporter
RegioAdministratie is een zakelijke dienstverlener en wil de ZZP en MKB-ondernemer ontzorgen.

RegioAdministratie laat jou weer gewoon doen waar je goed in bent. Dit doen wij door op efficiƫnte wijze jouw administratieve zaken te verzorgen. Met maatwerk in begrijpelijke taal maken wij de bedrijfssituatie helder en inzichtelijk. Daar zijn wij goed in.
Frank Jol
Supporter
Bij Frank Jol helpen wij u graag bij het realiseren van uw wens om (weer) zo normaal mogelijk te kunnen bewegen. Met onze volledig op maat gemaakte protheses, ortheses, elastische kousen en braces en bandages is veel mogelijk - vaak meer dan u denkt! Ook voor uw kind en zelfs op het gebied van topsport, ons specialisme; veel paralympische sporters zijn bij ons kind aan huis.
Westfriesland Media
Supporter
Westfriesland Media is een media- en communicatie bedrijf voor ondernemend Westfriesland.